lauantai 21. lokakuuta 2017

Aimo luustokuvattu, Sylvin pennut syntyneet ja muuta

Sylvillä on vauvoja, 6 pientä, 2 poikaa ja 4 tyttöä, töpöjä 1+1.
Kävin pieniä eilen katsomassa ja en tosiaan muistanutkaan kuinka pieniä, ja niiin ihania, voivatkaan olla!
Sylvi oli hyvin kotiutunut vaikka toki oli onnellinen kun näki mut. Vielä sellainen 5 viikkoa ja saan tytön kotiin taas.

Täällä onkin ihan uudenlainen lauma vähän aikaa. Martta lähti Noralle, suuntaavat sen kanssa näyttelyyn, ja Dansku tuli meille vaihdossa. Sakemanni jaloissa pitkästä aikaa, outoa mutta ihan kivaa. Onhan tuosta ihan erilainen tuki pimeällä lenkkeillessä kun laumasta gööttejä. Pillin kun vielä saisi kurkusta pois, kamala vinku-iita. Alman kanssa tulevat ihan ok toimeen, Alma yrittää vähän isotella mutta väistää kyllä ulkona melko paljon kun Dansku tykkää hyppiä toisen edessä ja huutaa.

Ihanhelmi Aimo Aivastus kävi luustokuvissa alkukuusta. lonkat C, kyyneret 0 ja polvet 1/1. Kiitos omistajille <3
Seuraavana onkin vuorossa Armas Ahmatti marraskuun alussa, jännitettävää mulla riittää. Armakselta kuvataan myös selkä ja silmät tutkitaan myös. Ainoa Oikea menee tammikuussa luustokuviin ja silmät peilataan marraskuussa.

Näyttelyyn tekisi taas mieli, Alman kanssa jos muutamassa kävisi. Juoksua ei ole näkynyt joten pahasti pelkään että Alman pennut siirtyvät seuraavaan vuoteen. Alma kun on ensisynnyttäjä niin tähtään loma-aikaan pentujen kanssa, saa vahtia ensi viikot että kaikki menee hyvin.

Mutta. Martan mies on nyt varmistunut, ihanaa! Vielä odotetaan uroksen silmäpeilauksen tuloksia, peilataan marraskuussa, ja sitten voin tuulettaa :D On sellainen jota olen jo vuosia katsonut ja kovin tykännyt. Pennut tulevat, toivottavasti, saamaan alkunsa alkuvuodesta, riippuen ihan tietenkin miten Martta juoksunsa aloittaa. Viimeksi lykkäsi juoksunsa Sylvin kanssa yhteen joten tuli melkein 2 kuukautta myöhemmin kun normaalisti.Tammi-maaliskuussa olisi odotettavissa. Maaliskuu passaisi erinomaisesti, olisi pennut kesän kotona, niin helppoa kun pääsisivät takapihalle purkamaan energiaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti